Δυναμική παρουσία


Title

Η εταιρεία ΕΠΙΒΛΕΨΗ είναι μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του ακινήτου απο το 2009.Συγκεκριμένα η εταιρεία αναπτύσεται με επιτυχία στην διαχείριση κτιρίων,στις ανακαινίσεις,στις ιδιωτικές κατασκευές,στις μεσιτικές υπηρεσίες και στην εγκατάσταση οπτικών ινών. 

Στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη μας με το δυνατό χαμηλότερο κόστος, ο οποίος και επιτυγχάνεται με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, το εξειδικευμένο λογισμικό μας, τον μεγάλο αριθμό εξωτερικών συνεργατών μας και φυσικά την εμπειρία μας.

Ελπίζουμε να μας επιλέξετε και εσείς και να είστε ο επόμενος που θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μας!            

 

 

 

12 χρόνια εμπειρία

Η εταιρεία ΕΠΙΒΛΕΨΗ ιδρύθηκε το 2009 στην Θεσσαλονίκη από τον Ανέστη Βασίλειο και τον Ανέστη Αντώνη με σκοπό να εισέλθουν δυναμικά στο χώρο του ακινήτου. Η αγάπη και η αφοσίωση για το αντικείμενο,οι καινοτόμες ιδεές, οι σύγχρονοι μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων, το εξειδικευμένο προσωπικό και η πελατοκεντρική φιλοσοφία της οδήγησε την εταιρεία να εξυπηρετεί ένα μεγάλο όγκο πελατών και να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις τους .

 

 

 

 

Title