Ακίνητα


Πανόραμα
748
€ 1.500.000
ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετική βίλα με υπέροχη θέα στην θάλασσα τεσσάρων επιπέδων συνολικής επιφάνειας 450 τ.μ και πισίνα διαστάσεων 12 m επί 6m  σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1150τμ .   Πρώτο επίπεδο (υπόγειο) αποτελείται από κουζίνα με bar , καθιστικό laundry room, δωμάτιο υπηρεσίας , δωμάτιο, μπάνιο με χαμάμ. Δεύτερο επίπεδο (ισόγειο) αποτελείται από ξεχωριστή κουζίνα με θέα στην πισίνα και την θάλασσα, σαλόνι και καθιστικό με παράθυρα περιμετρικά που κοιτάνε όλα θάλασσα και στην αυλή του σπιτιού την πισίνα. Τρίτο επίπεδο (1ος όροφος) αποτελείται από τρία μεγάλα δωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο. Τέταρτο επίπεδο (2ος όροφος) αποτελείται από master bedroom , βεστιάριο και μπάνιο που περιλαμβάνει μπανιέρα και ντουζιέρα. Είναι κατασκευασμένη το 2004 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, τζάκι, δεξαμενή νερού 1000λίτρα για πότισμα, συναγερμό, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, εσωτερική σκάλα, ανελκυστήρα, γκαράζ, αποθήκη, εκκλησάκι, BBQ και μεγάλο κήπο που περιμετρικά είναι περιφραγμένος με πέτρα.   - Τιμή: 1.500.000 €. Μόνο σοβαρές προτάσεις. 
Για περισσότερες φωτογραφίες επικοινωνήστε με το γραφείο.
Χαλκιδική Νέος Μαρμαράς
747
€ 300.000
Πωλείται εξαιρετική, διαμπερές, φωτεινή και μόλις 10 μέτρα από την Θάλασσα μεζονέτα με απεριόριστη θέα, πρόσοψης 102 τ.μ. στην περιοχή "Χαλκιδική, Σίβηρη", ισογείου, κατασκευής του 2010.
Πρώτο επίπεδο (ημιυπόγειο) 34τμ αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα , δωμάτιο και wc. Δεύτερο επίπεδο (ισόγειο) 34τμ αποτελείται από σαλόνι με τζάκι , κουζίνα και μπάνιο. Τρίτο επίπεδο (πρώτος) 34τμ αποτελείται από δύο μεγάλα δωμάτια και ένα μπάνιο. Η μεζονέτα διαθέτει πλαστικά κουφώματα με διπλά τζάμια, 3 aircondition, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπα , ιδιωτικό κήπο εμπρός 20τμ και στο πίσω μέρος. Όλοι οι όροφοι συνδέονται με εσωτερική σκάλα και υπάρχει δυνατότητα το ημιυπόγειο να είναι ένας ξεχωριστός αυτόνομος χώρος. Έχει δύο μεγάλα μπαλκόνια πρόσοψης με απεριόριστη θέα από το σαλόνι και το ένα δωμάτιο και ακόμα ένα μπαλκόνι στο δωμάτιο το πίσω. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Δ. 
Χαλκιδική Νέος Μαρμαράς
746
€ 280.000
Πωλείται εξαιρετική, διαμπερές, φωτεινή και μόλις 20 μέτρα από την Θάλασσα μεζονέτα με απεριόριστη θέα, πρόσοψης 105 τ.μ. στην περιοχή "Χαλκιδική, Σίβηρη", ισογείου, κατασκευής του 2010.
Πρώτο επίπεδο (ημιυπόγειο) 35τμ αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα , δωμάτιο και μπάνιο. Δεύτερο επίπεδο (ισόγειο) 35τμ αποτελείται από σαλόνι με τζάκι , κουζίνα και wc. Τρίτο επίπεδο (πρώτος) 35τμ αποτελείται από δύο μεγάλα δωμάτια και ένα μπάνιο. Η μεζονέτα διαθέτει πλαστικά κουφώματα με διπλά τζάμια, 2 aircondition, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπα , ιδιωτικό κήπο εμπρός 20τμ και στο πίσω μέρος. Όλοι οι όροφοι συνδέονται με εσωτερική σκάλα και υπάρχει δυνατότητα το ημιυπόγειο να είναι ένας ξεχωριστός αυτόνομος χώρος. Έχει δύο μεγάλα μπαλκόνια πρόσοψης με απεριόριστη θέα από το σαλόνι και το ένα δωμάτιο και ακόμα ένα μπαλκόνι στο πίσω δωμάτιο το οποίο έχει θέα στο δάσος. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Δ. 
Κέντρο θεσσαλονίκης
745
€ 80.000
Πωλείται οπίσθιο διαμέρισμα 60 τ.μ. στην περιοχή "Κέντρο Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου", στον 3ο όροφο με ασανσέρ, κατασκευής του 1970.
 
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, σαλόνι, κουζίνα ξεχωριστά αλλά υπάρχει δυνατότητα να γίνει ενιαία σαλοκουζίνα σε περίπτωση ανακαίνισης και διαθέτει ένα μπαλκόνι οπίσθιο. Το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης και είναι κατάλληλο για φοιτητικό, επενδυτικό και επαγγελματικής χρήσης διότι βρίσκεται σε πολύ κεντρικό δρόμο με πρόσβαση σε πολλά καταστήματα και δίπλα στην στάση μετρό. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Ε. 
 
Πυλαία
744
€ 450.000
ΠΩΛΕΙΤΑΙ  πολυτελούς ανακαινισμένη μεζονέτα πρώτη στην θάλασσα με ανεμπόδιστη θέα τριών επιπέδων πολύ καλής κατασκευής και επιφάνειας 175τμ.  
Το υπόγειο είναι ένας ενιαίος χώρος play room η για οποιαδήποτε άλλη χρήση με ξεχωριστή είσοδο. Το ισόγειο αποτελείται από άνετη σαλονοκουζίνα με θέα θάλασσα και τραπεζαρία. Ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα μεγάλο μπάνιο και επίσης τρία μεγάλα υπνοδωμάτια , όπου το ένα είναι masterbedroom με δικό του μπάνιο και βλέπουν και αυτά θάλασσα.
Η μεζονέτα έχει μεγάλα μπαλκόνια ,θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο και έχει air condition σε όλα τα δωμάτια, επίσης στα επιπλέον χαρακτηριστικά έχει ένα μικρό προκήπιο μπρόστα στο σπίτι, θωρακισμένη πόρτα, συνθετικά κουφώματα, σίτες, τέντες και έχει δύο θέσης στάθμευσης. Η μεζονέτα πωλείται επιπλωμένη.
 
Τρίλοφος
743
€ 300.000
ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπέροχη μονοκατοικία στο κέντρο του Τριλόφου. Η μονοκατοικία είναι επιφάνειας 202τμ  θερμαίνεται με φυσικό αέριο και διαθέτει υπόγειο χώρο 148τμ ο οποίος αποτελείται από το γκαράζ δύο θέσεων και μεγάλη αποθήκη. Το ισόγειο αποτελείται από ένα  μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μεγάλη κουζίνα και μπάνιο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από από τρία δωμάτια από τα οποία το ένα είναι master bedroom με μπάνιο και βεστιάριο, δύο μεγάλα δωμάτια, μπάνιο και σαλόνι σαν χώρο υποδοχής. Εξωτερικά η μονοκατοικία περιβάλλεται από μία υπέροχη αυλή  και διαθέτει ακόμα ένα κτίσμα 26τμ (ανεξάρτητο) το οποίο μέσα αποτελείται από  σαλόνι κουζίνα μπάνιο έτοιμο να φιλοξενήσει δύο άτομα. 
Η μονοκατοικία διαθέτει κάμερες και συναγερμό και είναι εύκολα προσβάσιμη.
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ανάληψη- Μπότσαρη-Νέα Παραλία
742
€ 250.000
Πωλείται φωτεινό, πρόσοψης ανακαινισμένο διαμέρισμα 83 τ.μ. στην περιοχή "Βασιλίσσης Όλγας, Βούλγαρη", στον 3ο όροφο με ασανσέρ, κατασκευής του 1976.
 
Αποτελείται από 2 άνετα υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα με πάγκο κόρεαν, μπάνιο και wc. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο και aircondition. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκι-λαμινειτ. Έχει μπαλκόνι πρόσοψης επάνω στον δρόμο της Βασιλίσσης Όλγας και πλαϊνό μπαλκόνι όπου η πρόσβαση σε αυτά είναι από τα δωμάτια του διαμερίσματος. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, επιπλωμένο, ντουλάπες στα δωμάτια και μία ντουλάπα στο χολ , τέντα καινούργια, φωτιστικά και διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.  
Κέντρο θεσσαλονίκης
741
€ 90.000

Πωλείται διαμπερές και φωτεινός επαγγελματικός χώρος -Γραφείο- 5ου ορόφου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης δίπλα στα δικαστήρια στην Πολυτεχνείου. Στο κτήριο στεγάζουν μόνο γραφεία, έχει κατασκευαστεί το 1982 και είναι σε άριστη κατάσταση. Το γραφείο είναι 58τμ είναι τετραγωνισμένο και διαθέτει ιδιωτικό κουζινάκι και wc, επίσης έχει θωρακισμένη πόρτα και aircondition. 

Βούλγαρη- Ντεπώ -Μαρτίου
740
€ 68.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ημιώροφου 54τμ στην περιοχή της Βούλγαρη. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα  προσόψεως μπαλκόνι  έχει δύο υπνοδωμάτια τα οποία συνορεύουν μεταξύ τους, σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Βρίσκεται κοντά σε αγορά, σχολεία, στάση λεωφορείου και άλλες ευκολίες.  Είναι ιδανικό για φοιτητές ,οικογένειες , επαγγελματική χρήση.Το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνιση και είναι  ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.

Καλαμαριά
726
€ 285.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετικό διαμέρισμα 136τμ σε οικοδομή του 1990 στην περιοχή της Καλαμαριάς 2ου ορόφου. Το διαμέρισμα είναι εμπρόσθιο, γωνιακό πολύ φωτεινό και διαμπερές με δυο μεγάλα μπαλκόνια. Αποτελείται από τρία δωμάτια , ένα μεγάλο μπάνιο , wc , ευρύχωρη κουζίνα και μεγάλο σαλόνι με τζάκι και χώρο για τραπεζαρία. Διαθέτει ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, κουφώματα συνθετικά , η θέρμανση του είναι φυσικό ατομικό αέριο και υπάρχει και ηλιακός θερμοσίφωνας. Υπάρχει θέση πάρκινγκ ανά 6 μήνες ανά διαμέρισμα με σειρά προτεραιότητας της οικοδομής.

Τρίλοφος
725
€ 145.000

Πωλείται διαμπερές και φωτεινή μεζονέτα, γωνιακή πρόσοψης 155 τ.μ. στην περιοχή "Τριλόφου", κατασκευής του 2008.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, χώρο για τραπεζαρία και ένα wc. Έχει δύο μπαλκόνια το ένα αρκετά μεγάλο. Στον επάνω όροφο της μεζονέτας έχει 2 υπνοδωμάτια μεγάλα και ένα μπάνιο, όπως επίσης έχει και μία μεγάλη βεράντα. Τέλος το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με wc και τον λέβητα και έχει πρόσβαση στην αυλή της μεζονέτας. Επιπρόσθετα υπάρχει θέση στάθμευσης.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκια. Το εμβαδόν των μπαλκονιών ανέρχεται στα 30τ.μ. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Ε. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, οι ντουλάπες. Το ακίνητο κρίνεται κατάλληλο για προσωπική χρήση και εξοχικό. Τα κατοικίδια είναι επιτρεπτά.

Θέρμη
724
€ 280.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα με θέα, κατασκευής 2024 στην περιοχή Διόνυσο Θέρμης μπροστά σε πάρκο, δευτέρου ορόφου επιφάνειας 100,89τμ . Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, μεγάλη σαλοκουζίνα, μεγάλα μπαλκόνια και θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο. Επίσης με εσωτερική σκάλα ανεβαίνει στο δώμα οπου υπάρχει βεράντα 55τμ με απεριόριστη θέα. Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη 23,95τμ στο υπόγειο με πρόσβαση με ανελκυστήρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ανοικτωσιά σε συγκρότημα κατοικιών σύγχρονης κατασκευής. Έναρξη κατασκευής Σεπτέμβριος 2023.
Χαρακτηριστικά ακινήτου:
 Διαμέρισμα μπροστά σε πάρκο
 Ενεργειακή απόδοση Α+
 Προσανατολισμός νοτιοανατολικός
 Δώμα με 54,59τμ βεράντα
 Αποθήκη 32,38 τμ
 Θέσεις στάθμευσης (δύο)
 Ενδοδαπέδια θέρμανση
 Τζάκι ενεργειακό
 Ηλιακός θερμοσίφωνας
 Λέβητας αερίου
 Αναμονή για αντλίας θερμότητας
 Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου
 Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
 Θυροτηλεόραση
 Θερμοπρόσοψη

Θέρμη
724
€ 270.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα με θέα, κατασκευής 2024 στην περιοχή Διόνυσο Θέρμης μπροστά σε πάρκο, δευτέρου ορόφου επιφάνειας 98,31τμ . Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, μεγάλη σαλοκουζίνα, μεγάλα μπαλκόνια και θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο. Επίσης με εσωτερική σκάλα ανεβαίνει στο δώμα οπου υπάρχει βεράντα 55τμ με απεριόριστη θέα. Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη 23,95τμ στο υπόγειο με πρόσβαση με ανελκυστήρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ανοικτωσιά σε συγκρότημα κατοικιών σύγχρονης κατασκευής. Έναρξη κατασκευής Σεπτέμβριος 2023.
Χαρακτηριστικά ακινήτου:
 Διαμέρισμα μπροστά σε πάρκο
 Ενεργειακή απόδοση Α+
 Προσανατολισμός νοτιοανατολικός
 Δώμα με 54,59τμ βεράντα
 Αποθήκη 23,95 τμ
 Θέσεις στάθμευσης (δύο)
 Ενδοδαπέδια θέρμανση
 Τζάκι ενεργειακό
 Ηλιακός θερμοσίφωνας
 Λέβητας αερίου
 Αναμονή για αντλίας θερμότητας
 Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου
 Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
 Θυροτηλεόραση
 Θερμοπρόσοψη

Θέρμη
723
€ 230.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα κατασκευής 2024 στην περιοχή Διόνυσο Θέρμης μπροστά σε πάρκο, πρώτου ορόφου επιφάνειας 91,02τμ . Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, μεγάλη σαλοκουζίνα, μεγάλα μπαλκόνια και θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο. Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη 16,64τμ στο υπόγειο με πρόσβαση με ανελκυστήρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ανοικτωσιά σε συγκρότημα κατοικιών σύγχρονης κατασκευής. Έναρξη κατασκευής Σεπτέμβριος 2023.
Χαρακτηριστικά ακινήτου:
 Διαμέρισμα μπροστά σε πάρκο
 Ενεργειακή απόδοση Α+
 Προσανατολισμός νοτιοανατολικός
 Αποθήκη 16,64
 Θέσεις στάθμευσης (δύο)
 Ενδοδαπέδια θέρμανση
 Τζάκι ενεργειακό
 Ηλιακός θερμοσίφωνας
 Λέβητας αερίου
 Αναμονή για αντλίας θερμότητας
 Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου
 Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
 Θυροτηλεόραση
 Θερμοπρόσοψη

Θέρμη
722
€ 220.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα κατασκευής 2024 στην περιοχή Διόνυσο Θέρμης μπροστά σε πάρκο, πρώτου ορόφου επιφάνειας 88,08τμ . Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, μεγάλη σαλοκουζίνα, μεγάλα μπαλκόνια και θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο. Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη 15,28τμ στο υπόγειο με πρόσβαση με ανελκυστήρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ανοικτωσιά σε συγκρότημα κατοικιών σύγχρονης κατασκευής. Έναρξη κατασκευής Σεπτέμβριος 2023.
Χαρακτηριστικά ακινήτου:
 Διαμέρισμα μπροστά σε πάρκο
 Ενεργειακή απόδοση Α+
 Προσανατολισμός νοτιοανατολικός
 Αποθήκη 15,28
 Θέσεις στάθμευσης (δύο)
 Ενδοδαπέδια θέρμανση
 Τζάκι ενεργειακό
 Ηλιακός θερμοσίφωνας
 Λέβητας αερίου
 Αναμονή για αντλίας θερμότητας
 Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου
 Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
 Θυροτηλεόραση
 Θερμοπρόσοψη

Καλαμαριά
721
€ 238.000

Πωλείται εξαιρετικό διαμπερές και φωτεινό διαμέρισμα, πρόσοψης 143 τ.μ. στην περιοχή "Καλαμαριά, Αιγαίου", στον 1ο όροφο υπερυψωμένος (σαν δεύτερος) με ασανσέρ, κατασκευής του 1985.

Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια (Τα δύο είναι μεγάλα και το ένα πιο μικρό) , μεγάλο σαλόνι, κουζίνα με χώρο για τραπεζαρία και τζάκι , wc και μπάνιο. Επίσης έχει θέση στάθμευσης στο πίσω μέρος της οικοδομής. Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκι-Ξύλο. Έχει μεγάλα μπαλκόνια και πρόσβαση σε αυτά περιμετρικά του διαμερίσματος. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, οι ντουλάπες και οι τέντες. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ακίνητο σε πολύ κεντρικό σημείο.

Καλαμαριά
720
€ 238.000

Πωλείται διαμπερές και φωτεινό διαμέρισμα, πρόσοψης 115 τ.μ. στην περιοχή "Καλαμαριά, Άγιος Ιωάνης", στον 3ο όροφο με ασανσέρ, κατασκευής του 1989.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια (Τα δύο είναι μεγάλα και το ένα πιο μικρό) , άνετη σαλοκουζίνα με χώρο για τραπεζαρία και τζάκι , μπάνιο. Επίσης έχει αποθήκη στο υπογείο και θέση στάθμευσης στη πυλωτή της οικοδομής. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από μάρμαρο - ξύλο. Εχει μεγάλα μπαλκόνια και πρόσβαση σε αυτά περιμετρικά του διαμερίσματος. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Δ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, οι ντουλάπες και οι τέντες.

Περαία
719
€ 40.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία με θέα στην άνω Αγία Τριάδα 50τμ σε οικόπεδο 202,00 τμ. Πρόκειται για αγροτεμάχιο με νόμιμο κτίσμα και όλα τα χαρτιά τακτοποιημένα για άμεση πώληση. Η μονοκατοικία διαθέτει σαλόνι με τραπεζαρία, κουζίνα , ένα δωμάτιο και μπάνιο. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει αποθήκη, δυο πέτρινα σπιτάκια τα οποία φιλοξενούσαν πουλιά, κότες και παπαγαλάκια και ένα κιόσκι με κτισμένη ψησταριά. Είναι ένα παραδοσιακό παλιό εξοχικό σπίτι σε ήρεμη γειτονιά με γείτονες που μένουν όλη την χρονιά και χρίζει ανακαίνιση. Η μονοκατοικία είναι κατάλληλη για εξοχικό, για τουριστικη ενοικίαση και για επένδυση.

Πυλαία
719
€ 170.000

Πωλείται φωτεινό ανακαινισμένο διαμέρισμα 60 τ.μ. στην περιοχή "Βασιλίσσης Όλγας, Βούλγαρη", στον 3ο όροφο με ασανσέρ, κατασκευής του 1976.

Αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο και aircondition. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκι-λαμινειτ. Έχει πλαϊνό μπαλκόνι όπου η πρόσβαση σε αυτό είναι από την σαλονοκουζίνα και το δωμάτιο. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, επιπλωμένο, ντουλάπα στο δωμάτιο και μία ντουλάπα στο χολ , φωτιστικά οροφής και διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.

Καλαμαριά
718
€ 240.000

Πωλείται εξαιρετικό διαμέρισμα διαμπερές, φωτεινό και πολύ ευρύχωρο, πρόσοψης 105 τ.μ. στην περιοχή "Καλαμαριά, Αιγαίου", στον 2ο όροφο με ασανσέρ, κατασκευής του 1980.

Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια μεγάλα, άνετο σαλόνι, κουζίνα, ένα μεγάλο μπάνιο και υπάρχει αποθήκη στο διαμέρισμα με δυνατότητα να γίνει wc σε περίπτωση που θέλετε. Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση συσσωρευτών, ηλιακό θερμοσίφωνα, δύο aircondition και δυνατότητα για τοποθέτηση φυσικού αερίου. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και τέντες. Δάπεδα από μάρμαρο - πλακάκι. Εχει μεγάλο μπαλκόνι πρόσοψης. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και οι ντουλάπες. Το διαμέρισμα έχει άμεση πρόσβαση σε αγορά ( super market , φαρμακεία , ψητοπωλεία κ.α ) Βρίσκεται 300 μέτρα από την στάση μετρό στην Καλαμαριά και δίπλα σε στάση λεωφορείων ( από και προς κέντρο ).

Περαία
718
€ 250.000

Πωλείται εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα με θέα στην θάλασσα και στον βουνό, διαμπερές, φωτεινό, πρόσοψης-γωνιακό 138τμ (καθαρά) και 146 τ.μ (μικτά) με 70τμ μπαλκόνι στην περιοχή "Θερμαικού, Νέοι Επιβάτες", στον 2ο όροφο κατασκευής του 2008.

Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια από τα οποία το ένα είναι το masterbedroom με δικό του μπάνιο , μια μεγάλη ντουλάπα και με θέα θάλασσα. Διαθέτει πολύ μεγάλο σαλόνι με αναμονή για τζάκι, κουζίνα με χώρο για τραπεζαρία και ξεχωριστή τραπεζαρία στην είσοδο του διαμερίσματος και ένα μεγάλο μπάνιο με τζακούζι. Επίσης στο διαμέρισμα έχει γίνει πολυτελής ανακαίνιση με εξαιρετικές κατασκευές γυψοσανίδας στις οροφές. Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, δάπεδα από πλακάκι και υπάρχει αποθήκη στο χώρο του διαμερίσματος. Έχει μεγάλα μπαλκόνια και πρόσβαση σε αυτά περιμετρικά του διαμερίσματος. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, οι ντουλάπες. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ακίνητο.

Φάληρο - Ιπποκράτειο
717
€ 210.000

Πωλείται φωτεινό, διαμπερές, πρόσοψης γωνιακό, διαμέρισμα 109 τ.μ. σε πάρα πολύ κατάσταση στην περιοχή "Ιπποκράτειο ", στον 3ο όροφο με ασανσέρ, κατασκευής του 1965.

Αποτελείται από 4 άνετα υπνοδωμάτια (βλέπουμε στις φωτογραφίες το ένα το κάνανε γραφείο), σαλόνι με τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκι-ξύλο. Έχει μπαλκόνι πρόσοψης-γωνιακό όπου η πρόσβαση σε αυτά είναι από τα δωμάτια του διαμερίσματος. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, τέντες.

Καλαμαριά
717
€ 290.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 3ου και 4ου ορόφου στην Καλαμαριά κατασκευής 1985. Η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 173τμ μικτά. Η επιφάνεια του 3ου ορόφου είναι 154τμ μικτά και του 4ου ορόφου 19τμ μικτά(δώμα). Διαθέτει μεγάλη βεράντα 120τμ με κατασκευή μεγάλου σκέπαστρου με κεραμίδια. Ο 3ος όροφος του ακινήτου αποτελείται από 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, 1 μπάνιο, 1 wc, μεγάλο σαλόνι, μεγάλη κουζίνα τζάκι και αποθήκη. Διαθέτει εσωτερικές σκάλες για την πρόσβαση στο δώμα το οποίο αποτελείται από ένα καθιστικό και ένα wc. Το διαμέρισμα έχει αποκλειστική χρήση της ταράτσας. Η θέρμανση είναι ατομική πετρελαίου.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Το ακίνητο διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια, είναι γωνιακό και έχει ανοικτωσιά, στάση λεωφορείου μπροστά, μετρό μπροστά (μελλοντικά), κοντά σε σούπερ μαρκετ και τράπεζες. Ο προσανατολισμός του είναι ανατολικομεσημβρινός.

Θέρμη
713
€ 265.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα με θέα, κατασκευής 2024 στην περιοχή Θέρμης μπροστά σε πάρκο, πρώτου ορόφου επιφάνειας 127τμ . Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το ένα master Bedroom με δικό του μπάνιο, μεγάλη σαλοκουζίνα, μπάνιο, μεγάλα μπαλκόνια εμπρός και πίσω και θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο.Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη 30τμ στο υπόγειο με πρόσβαση με ανελκυστήρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ανοικτωσιά σε συγκρότημα κατοικιών σύγχρονης κατασκευής. Υλοποίηση έργου στα μέσα καλοκαιριού.
Χαρακτηριστικά ακινήτου:
 Διαμέρισμα μπροστά σε πάρκο
 Ενεργειακή απόδοση Α+
 Προσανατολισμός νοτιοανατολικός
 Αποθήκη 30 τμ
 Θέσεις στάθμευσης (δύο)
 Ενδοδαπέδια θέρμανση
 Ηλιακός θερμοσίφωνας
 Λέβητας αερίου
 Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου
 Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
 Θυροτηλεόραση
 Θερμοπρόσοψη

Θέρμη
714
€ 275.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα με θέα, κατασκευής 2024 στην περιοχή Θέρμης μπροστά σε πάρκο, δευτέρου ορόφου επιφάνειας 127τμ . Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το ένα master Bedroom με δικό του μπάνιο, μεγάλη σαλοκουζίνα, μπάνιο, μεγάλα μπαλκόνια εμπρός και πίσω και θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο.Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη 30τμ στο υπόγειο με πρόσβαση με ανελκυστήρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ανοικτωσιά σε συγκρότημα κατοικιών σύγχρονης κατασκευής. Υλοποίηση έργου στα μέσα καλοκαιριού.
Χαρακτηριστικά ακινήτου:
 Διαμέρισμα μπροστά σε πάρκο
 Ενεργειακή απόδοση Α+
 Προσανατολισμός νοτιοανατολικός
 Αποθήκη 30 τμ
 Θέσεις στάθμευσης (δύο)
 Ενδοδαπέδια θέρμανση
 Ηλιακός θερμοσίφωνας
 Λέβητας αερίου
 Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου
 Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
 Θυροτηλεόραση
 Θερμοπρόσοψη

Θέρμη
711
€ 460.000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία τριών επιπέδων πολυτελείς κατασκευής επιφάνειας 170τμ με ανεμπόδιστη θέα θάλασσα μπροστά σε πάρκο σε ένα από τα πιο ωραία Οικοπεδα στο Λιόγερμα Θέρμης μόλις 700 μέτρα από το κέντρο. Το ισόγειο αποτελείται από μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και wc. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας δωματίου ,ξενώνα η γραφείου. Ο πρώτος όροφος διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, όπου το ένα είναι masterbedroom με δικό του βεστιάριο και μπάνιο. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας και τέταρτου δωματίου. Στο τελευταίο όροφο υπάρχει σοφίτα 22τμ με διαμορφωμένο roof garden με ανεμπόδιστη θέα θάλασσα και όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η μονοκατοικία θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο, διαθέτει πισίνα, ανσασέρ, θέση στάθμευσης και στο οικόπεδο υπάρχει αποχέτευση. Έναρξη κατασκευής Ιανουάριος 2024.
Χαρακτηριστικά ακινήτου:
 Μονοκατοικία μπροστά σε πάρκο με ανεμπόδιστη θέα
 Ενεργειακή απόδοση Α+
 Προσανατολισμός νοτιοανατολικός
 Πισίνα
 Ανσασέρ
 Θέσεις στάθμευσης
 Ενδοδαπέδια θέρμανση
 Τζάκι ενεργειακό
 Ηλιακός θερμοσίφωνας
 Λέβητας αερίου
 Αναμονή για αντλίας θερμότητας
 Συρόμενα κουφώματα
 Ηλεκτρικά ρολλά
 Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
 Θυροτηλεόραση
 Θερμοπρόσοψη

Πανόραμα
710
€ 1.400.000

Βίλα υψηλής αρχιτεκτονικής με θέα θάλασσα στο Ν 751 Πανοράματος.

Περαία
707
€ 150.000
ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετικό διαμέρισμα 96τ.μ 3ου ορόφου με ανσασέρ στην περιοχή της Περαίας. Το διαμέρισμα είναι οπίσθιο διαμπερές και φωτεινό με μεγάλα μπαλκόνια. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και parking. ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
 
Ανάληψη- Μπότσαρη-Νέα Παραλία
706
€ 250.000
Πωλείται διαμπερές, φωτεινό, πρόσοψης πολυτελές διαμέρισμα 83 τ.μ. στην περιοχή "Βασιλίσσης Όλγας, Ανάληψη", στον 5ο όροφο με ασανσέρ, κατασκευής του 1956.
 
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, όπου στο ένα δωμάτιο υπάρχει βεστιάριο και στο δεύτερο δωμάτιο υπάρχει wc. Τραπεζαρία, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και laundry. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο και aircondition. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σήτες και δάπεδο από πλακάκι. Εχει άνετο μπαλκόνι πρόσοψης επάνω στον δρόμο της Βασιλίσσης Όλγας και πλαϊνό μπαλκόνι με θέα θάλασσα όπου η πρόσβαση σε αυτά είναι από όλους τους χώρους του διαμερίσματος. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, μία ντουλάπα στο ένα δωμάτιο, τέντα, φωτιστικά,  είναι επιπλωμένο και διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.  
 
Τιμή πώλησης: 250.000€. Μέσος όρος κοινόχρηστων:20 €/μήνα. Άμεσα διαθέσιμο.
Πλαγιάρι
705
€ 390.000
Πωλείται εξαιρετική μεζονέτα ωραίας αρχιτεκτονικής με θέα διαμπερές και φωτεινή , πρόσοψης και σε συγκρότημα 260τ.μ. στην περιοχή  Πλαγιάρι , κατασκευής του 2006.
 
Στο πρώτο επίπεδο επιφάνειας 65τμ (υπόγειο) υπάρχει το laundry room και ο λέβητα πετρελαίου με ακόμα ένα δωμάτιο. Στον επόμενο όροφο 65τμ (ημιυπόγειο) αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μπάνιο, κουζίνα και ένα δωμάτιο το οποίο ο χώρος είναι και ανεξάρτητος με δικιά του είσοδο. Το δεύτερο επίπεδο επιφάνειας 60τμ (πρώτος όροφος) αποτελείτε από έναν μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα. Το τρίτο επίπεδο επιφάνειας 70τμ (δεύτερος όροφος) αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με το master bedroom να έχει δικό του μπάνιο και ακόμα ένα μπάνιο στον όροφο με τζακούζι. Ολοι οι όροφοι επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου-συνθετικά , θωρακισμένη πόρτα. Η μεζονέτα είναι σε πολύ καλή κατάσταση έχει αυλή εμπρός και πίσω επιφάνειας 750τμ. Διαθέτει δύο θέσης parking. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά της μεζονέτας είναι ότι έχει περάσει αέριο οπότε υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης και το ίδιο με οπτική ίνα, επίσης έχει γίνει ανακαίνιση εξωτερικά της μεζονέτας φέτος. Να σημειώσουμε ότι στην μεζονέτα δεν υπάρχουν οι κουζίνες και ντουλάπες.   
 
Τιμή πώλησης: 390.000€. Μέσος όρος κοινόχρηστων: 0,00 €/μήνα. Άμεσα διαθέσιμο.
Πλαγιάρι
702
€ 1.500.000

Πωλείται Βιοτεχνικό κτήριο τριών ορόφων και δύο υπογείων συνολικής επιφάνειας 13.297,57 τ.μ και παιδικού σταθμού συνολικής επιφάνειας 388,53 τ.μ επί της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης - Πλαγιαρίου. Το ακίνητο είναι προσόψεως και βρίσκεται εντός ενιαίου Γεωτεμαχίου συνολικής επιφάνειας 14.809 τ.μ σε αγρόκτημα.  

Θέρμη
701
€ 550.000
ΠΩΛΕΙΤΑΙ  μονοκατοικία τριών επιπέδων πολυτελείς κατασκευής επιφάνειας 290τμ με ανεμπόδιστη θέα θάλασσα μπροστά σε πάρκο σε ένα από τα πιο ωραία Οικοπεδα στο Λιόγερμα Θέρμης μόλις 700 μέτρα από το κέντρο. Το ισόγειο αποτελείται από μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και wc. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας δωματίου ,ξενώνα η γραφείου. Ο πρώτος όροφος διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, όπου το ένα είναι masterbedroom με δικό του βεστιάριο και μπάνιο. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας και τέταρτου δωματίου. Στο τελευταίο όροφο υπάρχει σοφίτα 20τμ με διαμορφωμένο roof garden με ανεμπόδιστη θέα θάλασσα και όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Τέλος το υπόγειο 90τμ διαμορφώνεται όπως θέλει ο ενδιαφερόμενος. Η μονοκατοικία θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο, διαθέτει θέση στάθμευσης και στο οικόπεδο και υπάρχει αποχέτευση. Έναρξη κατασκευής Ιανουάριος 2024.
Χαρακτηριστικά ακινήτου:  
Μονοκατοικία μπροστά σε πάρκο με ανεμπόδιστη θέα
Ενεργειακή απόδοση Α+
Προσανατολισμός νοτιοανατολικός
Υπόγειο 90 τμ
Θέσεις στάθμευσης
Ενδοδαπέδια θέρμανση
Τζάκι ενεργειακό
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Λέβητας αερίου
Αναμονή για αντλίας θερμότητας
Συρόμενα κουφώματα
Ηλεκτρικά ρολλά
Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
Θυροτηλεόραση 
Θερμοπρόσοψη 
 
Καλαμαριά
716
€ 400.000
Πωλείται εξαιρετικό διαμέρισμα διαμπερές και φωτεινό, πρόσοψης 140 τ.μ. στην περιοχή "Καλαμαριά, Κέντρο", στον 4ο όροφο με ασανσέρ, κατασκευής του 1985.
 
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια μεγάλα, άνετο σαλόνι, κουζίνα με χώρο για τραπεζαρία και τζάκι , 2 μπάνια. Επίσης έχει 2 αποθήκες στο υπογείο και θέση στάθμευσης στη πυλωτή της οικοδομής. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από μάρμαρο - πλακάκι. Εχει μεγάλα μπαλκόνια. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, οι ντουλάπες και οι τέντες.  
 
 
 
Χαλκιδική Νέος Μαρμαράς
1030
€ 1.600.000

Πωλείται αγροτεμάχιο 1800m με κτίσμα 145τμ πρώτο θάλασσα, 10' απόσταση από τον Ν.Μαρμαρά με 50m αποθήκη ,εκκλησία, κιόσκι, περίφραξη με τοιχίο και μασίφ κάγκελα. Τιμή πώλησης 1.600.000€ .