Επαγγελματικές κατασκευές

Οι κατασκευές επαγγελματικών χώρων είναι ένας τομέας στον οποίο εντάσσονται διαφορετικές μορφές εταιριών όπως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικού περιεχομένου ,παροχές υπηρεσιών αλλά και βιομηχανικών κτιρίων. Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαδικασία αποπεράτωσης του έργου ακολουθώντας την εξής διαδικασία…


ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ – ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ

Μετά από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της οικοδομικής κατασκευής αναλαμβάνουμε ακόμη και σήμερα κάποιες ιδιωτικές κατασκευές πολυώροφων κτιρίων, οικοδομικών συγκροτημάτων αλλά και εξοχικών κατοικιών. Αναλογίζοντας τα δρώμενα της εποχής προσπαθούμε να προσφέρουμε στην αγορά αξιόλογα ακίνητα, δίνοντας αξία στο ‘’χρήμα’’ σε συνδυασμό με το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Τα προκατασκευασμένα κτίρια είναι μια τάση στην αγορά η οποία προϋπήρχε .Σήμερα παρουσιάζεται μια έξαρση στον τύπο κατασκευής αυτό προσφέροντας στον υποψήφιο ενδιαφερόμενο μια ιδανική λύση που συνδυάζει μια μοντέρνα και λειτουργική κατασκευή που έχει χαμηλό κόστος .Είναι μια άκρως ανταγωνιστική κατασκευή που έχει κερδίσει μεγάλο ανταγωνιστικό κοινό καθώς ενδείκνυται σε μια κατασκευαστική μεταφερόμενη επένδυση. Η συνεργασία μας με την ADΕL constructions μια εταιρία με πολυετή εμπειρία στον χώρο των βιομηχανικών κτιρίων μας καθιστά πρωτοπόρους καθώς μπορούμε να φέρουμε σε πέρας και τον απαιτητικό πελάτη προσφέροντας του μια αξιόπιστη , οικονομική και ταχύτατη λύση.